Over Ons

Welkom bij NatuurDrogist Nijmegen, een zelfstandig familiebedrijf sinds 1975, waar we ons inzetten voor uw welzijn met persoonlijk en deskundig advies.

DE NATUURDROGIST IS EEN ZELFSTANDIGE FAMILIEBEDRIJF SINDS 1975.

Uw Vertrouwde Partner in Natuurlijke Gezondheid

Welkom bij NatuurDrogist Nijmegen, een zelfstandig familiebedrijf sinds 1975, waar we ons inzetten voor uw welzijn met persoonlijk en deskundig advies. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw natuurlijke gezondheidsbehoeften te voldoen. Van vitaminen en mineralen tot fytotherapie, natuurlijke en dierproefvrije huid- en haarverzorging, honderden soorten kruidenthee en een selectie van cadeau-artikelen – wij hebben alles wat u nodig heeft voor een gezonde levensstijl.

WIJ ZIJN ER TROTS OP EEN BREED SCALA AAN GERENOMMEERDE MERKEN TE VOEREN, WAARONDER

Lamberts, Golden Naturals, Henna Plus, Mattisson (raw food), Royal Green, Miniami, en nog veel meer. Bij NatuurDrogist Nijmegen streven we ernaar om u alleen de beste producten aan te bieden, zodat u met vertrouwen voor uw gezondheid kunt zorgen.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom bieden wij een snelle levering voor telefonisch of online bestelde artikelen, doorgaans binnen 24 uur. Bovendien bieden wij een gratis bezorgservice in de regio, zodat u gemakkelijk en snel toegang heeft tot al uw favoriete producten.

Wij willen u bedanken voor uw voortdurende steun. (Om de verwarring tegen te gaan, wij blijven gewoon bestaan. De Gaper op de Lange Hezelstraat sluit zijn deuren) Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkel en u te helpen bij het bereiken van uw optimale gezondheid en welzijn.

Graag tot ziens bij NatuurDrogist Nijmegen!

Deel met je netwerk